Familieferie med lån

Julen behøver ikke koste sommerferien

Der er ingen tvivl om, at december er en dyr måned. Ud over julegaver er der også udgifter til selve juleaften – og ikke mindst nytårsaften.

Så lige nu føler du måske ikke, at du har råd til også at booke sommerferie her i januar. Og det forstår jeg også udmærket godt.

Problemet er bare, at der er rigtig mange andre, som booker deres sommerferie her i denne måned. Og derved sætter de sig også på de bedste hoteller på de fedeste feriedestinationer – mens du sparer op.

Hvis du gerne vil undgå dette, kunne en mulighed være at tage et kortvarigt lån. Du kan læse alle detaljerne ved at klikke her.

Men for kort at opsummere, så er der grundlæggende to måder at låne penge på. Du kan gøre det online (eller via din mobiltelefon). Eller du kan gøre det via banken. Og begge dele har sine fordele og ulemper.

Den nemmeste løsning er online. Her udfylder du nogle enkelte spørgsmål, og kort tid efter har du svare på, om du kan få lånet. Og kan du det, så går pengene ind på din konto i løbet af kort tid.

Dette er altså den nemmeste løsning. Men det er også den dyreste. For generelt tager online-låneudbyderne højere renter end bankerne.

Så hvis du vil spare nogle penge, så kan du i stedet gå igennem banken. De kommer sandsynligvis til at kræve noget mere af dig i form af lønsedler, udfyldning af papirer, tegning af forsikring osv. Til gengæld sparer du så også nogle penge, da de med meget stor sandsynlighed er billigere.

Hvis du vil have et lån, er det altså op til dig selv hvilken model, som du vælger. Du kan vælge den billigste eller nemmeste løsning.

Men under alle omstændigheder er det i hvert fald en god idé at skaffe penge til din sommerferie. Bare husk på at du gør det for at få penge her og nu – ikke for overhoved at have råd til at tage på ferie.

Indlægs forfatter: admin