Facebook

Facebook hjælper i Odense

Facebook har ofte fået ry for at være et skummelt foretagende. Men faktisk kan de også vise sig fra deres bedste side.

I hver fald skriver Fyens Stiftstidende at Facebook vil hjælpe de små og mellemstore erhvervsdrivende i Odense her i corona-tiden.

Baggrunden for denne håndsrækning er, at Facebook startede byggeret af deres datacenter i Odense tilbage i 2017. Og derfor ønsker de på den lange bane at investere i et bæredygtigt Odense.

Op til 20 millioner i omsætning

Donationerne fra Facebook kan søges af alle virksomheder, som har en årlig omsætning på op til 20 millioner kroner. Og donationerne kan søges til både eksisterende og nye initiativer.

Selvom det er Odense Cityforening, som står for den praktiske del, kræver det ikke nødvendigvis medlemskab af foreningen. En del af pengene kommer dog til at dække den del af kontingentet, som medlemmer skulle have betalt.

Helt konkret giver Facebook 3,5 millioner, der kan søges i puljer fra 25.000 kroner til 50.000 kroner – afhængig af den enkelte virksomheds omsætning.

Det kræver ligeledes at virksomheden er påvirket af corona, for at kunne få del i midlerne. Og samtidig skal der også vedlægges et oplæg til, hvordan pengene helt konkret skal bruges.

Indlægs forfatter: admin