Sommer med familien

Det er nu du skal bestille sommerferien

Kigger du ud af vinduet på den grå himmel, får du måske lyst til at rejse til et varmere og mere solrigt sted. Men samtidig tænker du måske også, at der desværre er lang tid til sommer.

Og det har du også ret i. Alligevel bør du begynde at overveje, hvor sommerferien skal gå hen i år.

For rigtig mange mennesker bestiller deres sommerferie her i januar måned. Og det betyder også, at hvis du vælger at vente, så får du langt mindre at vælge imellem. Og du risikere, at det hotel, som du har udset dig, er udsolgt.

Derfor vil jeg anbefale dig at tage et kig på hjemmesiden DanskeRejseselskaber.dk, hvor du finder en lang række danske rejseselskaber inden for mange forskellige typer af rejser.

Hvordan vil du rejse?

Det første, som du skal tænke på, er hvordan du vil rejse. Trænger du bare til at slappe af med masser af sol ved poolen – og god mad og måske en tur i byen om aftenen. Ja, så er en charterrejse et oplagt valg.

Her skal du ikke forholde dig til så meget. Hvis du ellers selv kan sørge for at møde op i lufthavnen, vil alt andet blive klaret for dig. Du vil blive kørt til dit hotel, have guider til rådighed, kunne tage på planlagte ture – og blive kørt i lufthavnen igen, når ferien er slut.

Men måske vil du gerne prøve noget lidt anderledes i år. Så er der også masser af mindre rejsebureauer, som kan hjælpe dig med mere specialiserede rejser – hvor du f.eks. rejser til en anderledes destination eller på en anderledes måde.

Kunne det være interessant, så kan du prøve at google lidt på det, der interesserer dig. Så kommer der helt sikkert nogle spændende muligheder frem.

Endelig kan du jo også bare vælge at klare det hele selv. Altså booke både flybilletter og hotel på egen hånd. Det giver den største fleksibilitet – men også det største arbejde. Og det er ikke nødvendigvis billigere.

Men ligegyldigt hvad du vælger, så er det i hvert fald tid til at slå til nu – inden de bedste rejser er væk.

Indlægs forfatter: admin