Dubai

Derfor vinder Dubai til enhver tid over De Kanariske Øer

Rigtig mange mennesker vælger stadig at tage på solferie til De Kanariske Øer om vinteren. Men det kan udelukkende være mangel på viden der gør, at de ikke i stedet vælger at rejse til Dubai.

For Dubai har på alle punkter så meget mere at byde på end f.eks. Gran Canaria og Tenerife.

Lad os starte med det mest åbenlyse. Dubai er en rigtig by, mens alle turistbyerne på De Kanariske Øer er mindre byer, der har vokset sig store pga. turisthoteller og turistrestauranter.

Det betyder også, at Dubai rent faktisk har noget at byde på – ud over en liggestol på stranden. Dermed ikke sagt, at du ikke kan bruge en hel uge på langs lige ved dit strandhotel. Men du har også mange andre muligheder. Og det ville faktisk være synd ikke at udnytte dem.

For Dubai har shopping i verdensklasse i de mange centre – bl.a. verdens største shopping center Dubai Mall. Her er det mere dit kreditkort og tiden, der sætter begrænsningerne – end udvalget af butikker. Hvor mange spændende butikker finder du omkring stranden i Maspalomas. Nej, vel.

Seværdigheder i særklasse

Dubai kan også byde på seværdigheder i særklasse. Ud over Dubai Mall, der er en seværdighed i sig selv, ligger verdens højeste bygning Burj Khalifa også i Dubai. Fra udsigtsplatformen er der en fantastisk udsigt ud over hele Dubai.

Eller hvad med en tur ned af en indendørs skibakke? Eller verdens største springvandshow. Mulighederne er mange i Dubai.

Og hvis det hele bliver en smule for kunstigt, så tager du bare den lokale færge over på den anden side af Dubai Creek, hvor bydelen Deira ligger. Her finder du det gamle Dubai med gamle bygninger og spændende krydderimarkeder.

Når du så er træt af sightseeing og shopping, er det tid til at få noget at spise. Og her snakker vi ikke en tarvelig, spansk turistrestaurant. Nej, i Dubai kan du finde restauranter i den absolutte topklasse – og mere prisvenlige alternativer lidt længere nede af ranglisten.

Endelig er der hotellerne, der også kan byde på noget mere end de klassiske turisthoteller, om ligner hinanden på alle destinationerne.

F.eks. har Dubai verdens eneste (godt nok selvudnævnte) 7-stjernede hotel. Eller det børnevenlige hotel Atlantis med sin helt egen vandpark. Og naturligvis en række andre fantastiske hoteller – hvor du som regel kan finde et godt tilbud på en af dem.

Men vigtigst af alt er nok vejret i Dubai. Her har du stort set 100 % solgaranti. Og regn kommer der nærmest intet af.

Det er noget af en kontrast til De Kanariske Øer, hvor du på ingen måde kan være sikker på, at du får tørvejr og varme på ferien.

Så Dubai er på alle måder et bedre alternativ end De Kanariske Øer, hvis du vil have en solsikker ferie med masser af oplevelser.

Indlægs forfatter: admin